Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Wie ben ik?

Aangenaam...


Mijn naam is Patricia Havelaar-Groenink

Ik ben al van kinds af aan een tekstschrijver in hart en nieren. Al vrij snel had ik op school door hoe de Nederlandse taal in elkaar zit en hoe alle grammatica- en spellingsregels moesten worden toegepast. Daarbij kwam ook dat het me vrij gemakkelijk afging om een bepaalde lekker lopende en aansprekende tekst te fabriceren. Een storyteller en copywriter in de dop dus...

Content marketeer - Havelink Content Creatie

Content marketeer, (web)redacteur, content manager en copywriter

Toch heb ik uiteindelijk een studierichting gekozen die zijdelings met de Nederlandse taal te maken heeft en ben ik uitgegroeid tot informatie- en kennismanager, content manager en content marketeer binnen de zakelijke dienstverlening.  

In mijn werk werd al snel duidelijk dat content creatie mijn talent is en heb ik binnen dit professionele kader de nodige content in vele vormen gecreëerd en gecommuniceerd, via verschillende kanalen. 

Havelink Content Creatie

Mijn professionele achtergrond in content management, tezamen met mijn liefde voor het goochelen met de Nederlandse taal, heeft me in 2015 doen besluiten Havelink Content Creatie op te richten. Ik heb sindsdien veel expertise opgebouwd in het schrijven en redigeren van zakelijke en commerciële teksten en blogs (B2B en B2C). Dit weet ik in de praktijk goed te combineren met mijn ervaring als content marketeer, informatie- en kennismanager, content manager, (web)redacteur en social media specialist

Jargon

Ik word graag uitgedaagd in mijn werk. Dit kan zijn door een bepaald vakgebied of een bepaalde doelgroep, maar bijvoorbeeld ook door een bepaald soort taalgebruik, zoals vakjargon.

Voor nadere informatie omtrent mijn werkzaamheden en ervaring kun je een kijkje nemen op de pagina 'Portfolio' op deze site.

Samenwerking

Heb je interesse in een samenwerking met Havelink Content Creatie? Dan hoor ik graag van je via het contactformulier.


Volg je Havelink Content Creatie al op LinkedIn voor de laatste blogartikelen en nieuws?