Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Portfolio » Win illustratie Claudi Kessels

Groene kunst in de spotlight

WIN! Illustratie en kaarten van Claudi Kessels!

door Patricia Groenink | 27 januari 2018

Patricia is freelance copywriter bij Havelink Content Creatie, redacteur en content manager. Bloemen en planten zijn onmisbaar in haar interieur. Om haar passie te kunnen delen en anderen te kunnen inspireren is zij het online magazine GreenHouse gestart. Voor meer informatie over Patricia en haar werk kun je haar website https://www.havelinkcontentcreatie.nl bezoeken. 

Claudi Kessels is een gepassioneerde Amsterdamse illustrator met een grote voorliefde voor beeld. Zij combineert op een prachtige wijze deze, vaak fotografische, beelden met haar tekeningen. Zo weet ze de meest bijzondere illustraties te creëren, onder andere voor een aantal landelijke tijdschriften en vakbladen. GreenHouse Online Magazine kondigt daarom met trots de samenwerking met Claudi aan, welke heeft geresulteerd in een aantal wonderschone illustraties op kaarten en poster. Om deze samenwerking te vieren, geeft GreenHouse nu één print t.w.v. €12,50 en twee sets met kaarten weg. 

Gerrit Rietveld Academie

Claudi Kessels maakt bij haar illustraties veel gebruik van inkt, fineliners en aquarel. Deze combineert zij graag met fotografische elementen. Haar werk is altijd fris en licht. Deze voor Claudi herkenbare stijl heeft zij ontwikkeld tijdens en na haar opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Voor haar afstudeerproject is zij onderscheiden met de Spinhex & Industrie prijs voor beste examenopdracht.

Inmiddels heeft Claudi illustraties gemaakt en aan projecten gewerkt voor gerenommeerde tijdschriften als Margriet, Flair, Icare Magazine, HappyMakers Blog en FabMama. Ook werkt zij in opdracht aan trouwkaarten en reclameuitingen, zoals voor Skin Cosmetics.

Workshops Illustratie

Samen met collega-illustrator Valesca van Waveren organiseert Claudi ook verschillende illustratie lessen. In Amsterdam geven zij samen bij Atelier Oosterbosch bijvoorbeeld de workshop Watercolour Deco en leren zij je in een cursusdag hoe je een goede illustratie maakt bij je eigen recept tijdens de cursus FOOD.

Wil je meer over Claudi of haar werk weten? Kijk dan even op haar site http://www.claudikessels.nl.

Samenwerking met GreenHouse Online Magazine

GreenHouse Online Magazine heeft nu met Claudi Kessels de handen ineen geslagen om tot een aantal fraaie illustraties te komen die alles te maken hebben met het thema van GreenHouse, bloemen en planten in huis. Zo heeft Claudi een prachtige tekening van een kas gemaakt, ofwel GreenHouse, vol met de mooiste bloemen en planten. Deze illustratie is nu exclusief in de webshop van GreenHouse verkrijgbaar op een postkaart met envelop of als poster op A4-formaat.

Winactie!

Om de samenwerking met Claudi en het geweldige resultaat hiervan te vieren, geeft GreenHouse nu een A4 poster Collect Memories (zie eerste foto) en maar liefst twee sets met drie kaarten weg (zie de laatste foto)! Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg GreenHouse (@greenhouseblog) en Claudi (@claudikessels) op Instagram
  • Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft waarom je de poster of de kaarten graag zou willen winnen
  • Voor een extra winkans volg je GreenHouse ook op Facebook (@GreenHouseOnlineMagazine)

Zaterdag 3 februari maken we de winnaar bekend! Veel succes!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.