Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Portfolio » Groene Kunst

Groene kunst in de spotlight


Valesca van Waveren - GreenHouse

Valesca van Waveren, veelzijdig kunstenaar met een hart voor groen

door Patricia Groenink

Valesca van Waveren is een veelzijdig illustrator die met haar prachtige tekeningen zonder meer een plekje verdient in de rubriek ‘Groene kunst in de spotlight’. Je kent haar werk zeker als je wel eens Flow Magazine openslaat. Voor dit tijdschrift maakt zij namelijk regelmatig illustraties ter ondersteuning van de artikelen. Verder tekent Valesca geregeld in opdracht voor andere grote namen in de media als Het Parool, Margriet en Libelle en ontwerpt ze patronen voor behang, textiel en verpakkingsmateriaal.

Lees verder...


Hella Duijs - GreenHouse

Pastel keramiek van een creatieve duizendpoot

door Patricia Groenink

Prachtige pastelkleuren en mooie verfijnde vormen. Dat is hoe je de mooie vazen en het porselein van Hella Duijs het beste kunt omschrijven. Deze creatieve en altijd opgewekte duizendpoot heeft een zwak voor zoetigheid en bloemen en dat is duidelijk te zien in haar werk. GreenHouse Online Magazine bracht Hella een bezoekje in haar atelier in het voormalige Honigcomplex in Nijmegen, in de Smeltkroes.

Lees verder...


Kleur Keramiek - GreenHouse

Kleur Keramiek, kleurenspel met dessin

door Patricia Groenink

Als ware keramiek liefhebber viel mij direct het prachtige werk op van keramiste Inge Burgerhoudt op social media. Prachtige vormen, dessin en kleur voeren in haar creaties de boventoon. Het is dan ook niet gek dat zij beter bekend staat als Kleur Keramiek, een naam die heel passend is voor haar atelier en workshops. GreenHouse bracht Inge een bezoekje en bewonderde haar prachtige collectie.

Lees verder...


Claudi Kessels - GreenHouse

WIN! Illustratie en kaarten van Claudi Kessels!

door Patricia Groenink

Claudi Kessels is een gepassioneerde Amsterdamse illustrator met een grote voorliefde voor beeld. Zij combineert op een prachtige wijze deze, vaak fotografische, beelden met haar tekeningen. GreenHouse Online Magazine kondigt daarom met trots de samenwerking met Claudi aan, welke heeft geresulteerd in een aantal wonderschone illustraties op kaarten en poster. Om deze samenwerking te vieren, geeft GreenHouse nu één print t.w.v. €12,50 en twee sets met kaarten weg. 

Lees verder...


Judith Slagter - GreenHouse

Boeket met passie voor een speciale dag!

door Patricia Groenink

Een mooi boeket in huis staat prachtig en geeft een bepaalde sfeer die je op dat moment wil neerzetten in je interieur. Maar als je gaat trouwen is het boeket van de bruid des te belangrijker voor de sfeer van de gehele dag en de uitstraling van het bruidspaar. Judith Slagter weet als geen ander hoe zij het perfecte bruidsboeket moet maken met een eigentijdse look. Geen standaard boeket, maar een vol en prachtig boeket met bijzondere bloemen en met passie gemaakt!

Lees verder...


Atelier Stella Ceramics - GreenHouse

Happy faces van Atelier Stella Ceramics

door Patricia Groenink

Keramiek met een gezicht en zelfs een karakter. Zo is het werk van keramiste en illustrator Stella Baggott uit Brighton, Engeland het beste te omschrijven. Onder de naam Atelier Stella Ceramics maakt zij de mooiste handgemaakte keramieken items, elk met een uniek en eigen gezichtje. 

Lees verder...


Drawing Plant Lady - GreenHouse

Illustrator Drawing Plant Lady, plantenliefhebber ten top

door Patricia Groenink

Heel erg houden van planten en groene vingers hebben is één, maar ze ook nog eens mooi kunnen tekenen, is wel een ander verhaal. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Kelly van Koppenhagen is zo iemand die dit prachtig kan en doet. Inmiddels staat zij op social media bekend als de Drawing Plant Lady en verkoopt zij haar tekeningen succesvol in verschillende winkels.

Lees verder...