Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Portfolio » Wildernis Amsterdam

Wildernis Amsterdam, een groene oase in hartje Amsterdam

door Patricia Groenink | 18 december 2017

Patricia is freelance copywriter bij Havelink Content Creatie, redacteur en content manager. Bloemen en planten zijn onmisbaar in haar interieur. Om haar passie te kunnen delen en anderen te kunnen inspireren is zij het online magazine GreenHouse gestart. Voor meer informatie over Patricia en haar werk kun je haar website https://www.havelinkcontentcreatie.nl bezoeken. 

Wildernis is een groene winkel met een missie, namelijk de stad groener maken. En dat stralen ze uit! Als je het pand binnenstapt, waan je je gelijk in een groen paradijsje. Overal waar je kijkt, vind je buitengewone planten: op de tafels en stellingen, aan de wand en aan het plafond. In deze winkel slaag je zeker voor een bijzondere plant in huis. Sterker nog, je loopt het liefst met armen vol de deur weer uit, zo'n divers aanbod heeft Wildernis!

Wildernis signatuur

Wildernis Amsterdam is opgericht in 2015 door Mila en Emma en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Amsterdam en omstreken. 

In de winkel vindt je rust te midden van de stadse chaos, precies zoals de oprichtsters voor ogen hadden.

Duurzaamheid bij Wildernis

Wildernis heeft naast een ruim assortiment aan planten ook een gevarieerd aanbod aan accessoires en benodigdheden. Je kunt hierbij denken aan vintage en nieuwe plantenpotten, planthangers, boeken, pins en sieraden. Sinds kort hebben zij zelfs een eigen collectie keramieken potten in geel en grijs, genaamd Nelis. Wildernis werkt samen met illustratoren en ontwerpers uit Nederland en houdt daarbij de duurzaamheid hoog in het vaandel.

Bij Wildernis werken meerdere dames met expertise op het gebied 

van planten en verzorging, dus voor een goed advies kun je ook zeker binnenstappen. Zo worden er workshops en lezingen gegeven bij Wildernis over bijvoorbeeld stadstuinieren, verzorging van kamerplanten en meer. Op de website van Wildernis vind je hierover meer informatie en de actuele agenda.

Webwinkel

Naast plantadvies en de fysieke winkel heeft Wildernis tegenwoordig ook een webwinkel. Hierin vind je typische Wildernis producten, zoals de door Valesca van Waveren ontworpen pins, tassen en plantenspuiten met het Wildernis logo en natuurlijk de eigen collectie keramieken potten.

Ben je een keer in Amsterdam vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan Wildernis. Laat je overweldigen door het groene aanbod, de vriendelijke medewerkers en de fijne sfeer in de winkel!


Wildernis Amsterdam vind je aan de Bilderdijkstraat 165F in Amsterdam. Wildernis is 7 dagen per week geopend. Kijk voor actuele openingstijden, de workshops en meer informatie op https://wildernisamsterdam.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.