Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Portfolio » Shot of green

Shot of Green, voor de juiste dosis groen in je interieur!

door Patricia Groenink | 7 juni 2018

Patricia is freelance copywriter bij Havelink Content Creatie, redacteur en content manager. Bloemen en planten zijn onmisbaar in haar interieur. Om haar passie te kunnen delen en anderen te kunnen inspireren is zij het online magazine GreenHouse gestart. Voor meer informatie over Patricia en haar werk kun je haar website https://www.havelinkcontentcreatie.nl bezoeken. 

Dit keer geen fysieke groene winkel of bezienswaardigheid in deze rubriek, maar een online groene hotspot die GreenHouse graag even in de schijnwerpers wil zetten. En dat is het plantenadvies en -stylingbureau Shot of Green van onze nieuwste blogger Marijntje Tierolff. Heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning, winkel of bedrijfsruimte met de juiste planten, maar verlang je wel naar een huis of werkplek vol groen? Weet je niet precies waar je welke plant het beste kunt neerzetten en wil je een gedegen advies over de verzorging van deze planten? Dan ben je bij Marijntje aan het juiste adres!

Planten in huis zijn gezond

Dit jaar startte Marijntje Tierolff een nieuw en uniek initiatief, Shot of Green. Met haar groene advies wil ze graag mensen over de streep trekken om meer groen in huis te halen. Marijntje zegt hierover: “Dat is wel mijn voornaamste doel, mensen enthousiasmeren om meer planten in huis te halen. Simpelweg

omdat planten in je leef- of werkomgeving heel prettig zijn, maar ook nog eens heel gezond. Planten helpen je te ontspannen, ze stimuleren je creativiteit én ze zuiveren ook nog eens de lucht in huis. En wist je dat het verzorgen van planten ook nog eens een haast therapeutische werking heeft, heerlijk even een moment mindful bezig zijn?”.

Groen advies op maat

Veel mensen zijn bang dat hun vingers niet groen genoeg zijn om planten in leven te houden, maar dat is met de hulp van Marijntje beslist niet nodig. “Voor iedere klant maak ik een groen plan op maat met een uitgebreide verzorgingshandleiding. Hierdoor wordt de verzorging van de plant heel eenvoudig. Over de juiste plant op de juiste plek hoef je je geen zorgen te maken, want dat heb ik dan al voor je in orde gebracht”.

Lees ook het artikel ‘De pot is óók niet onbelangrijk!’ dat Marijntje voor GreenHouse schreef deze maand, waarin ze je tips geeft voor de juiste pot voor je plant en stylingadvies.

Groen paradijs in huis

Naast het advies dat je van Marijntje kunt krijgen over de juiste plek in huis voor je planten, kan zij ook vanaf nul je woning inrichten met planten. Dus als je nog geen groen sprietje in huis hebt staan, kan Marijntje er voor zorgen met het juiste

groene ontwerp dat jouw huis wordt omgetoverd tot een groen paradijs, helemaal naar jouw wensen. Dit is ook ideaal als je net verhuisd bent en je weet nog niet zo goed waar je planten het beste kunt neerzetten. Of als je de trendy planten van nu zou willen aanschaffen, maar je weet niet zeker of die wel zullen gedijen in jouw huis.

En wil je lekker alleen de lusten en niet de lasten van jouw indoor jungle op maat? Dan regelt Marijntje alles voor je, van inkoop tot de plaatsing van alle voor jouw huis

geschikte planten! Shot of Green is een ware groene boost voor jou en je interieur!


Voor nadere informatie over Shot of Green kun je terecht op de Facebook-pagina waar Marijntje regelmatig foto’s plaatst en adviezen geeft. Hier vind je ook beoordelingen van haar tevreden klanten. Op Instagram kun je je laten inspireren door de fraaie foto’s van planten die Marijntje je daar laat zien. Elke maand publiceert GreenHouse een artikel van Marijntjes hand vol groene inspiratie.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.