Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Portfolio » Bloembinderij Mulder

Bloembinderij Mulder, een toonaangevende bloemenpracht in 't Gooi

door Patricia Groenink | 8 mei 2018

Patricia is freelance copywriter bij Havelink Content Creatie, redacteur en content manager. Bloemen en planten zijn onmisbaar in haar interieur. Om haar passie te kunnen delen en anderen te kunnen inspireren is zij het online magazine GreenHouse gestart. Voor meer informatie over Patricia en haar werk kun je haar website https://www.havelinkcontentcreatie.nl bezoeken. 

Sinds jaar en dag is Bloembinderij Mulder uit Huizen één van de bekendste bloemenzaken in ’t Gooi. Het assortiment bloemen is groot en altijd vers. Je kunt de bloemen per stuk kiezen om zelf een boeket samen te stellen met je favoriete voorjaars- of zomerbloeiers. Als je het pand aan de Lindenlaan binnenloopt, raak je overweldigd door de kleurexplosie van zoveel verschillende soorten en kleuren bloemen.

Ruim assortiment

Aan de rand van Huizen vind je aan de Lindenlaan de opvallende bloemenzaak van Hans en Anita Mulder. Van verre zie je al de fleurige opstelling van bloemen en planten op de stoep van de winkel. Want naast de losse bloemen en grote en kleine boeketten vind je hier ook een ruim assortiment aan planten en accessoires die perfect opgaan in de styling van de kleurenpracht.

Verse bloemen per stuk

Loop je de winkel binnen, dan valt direct het ruime assortiment op dat Mulder aanbiedt. Overal waar je kijkt, zie je prachtige bloemen. Verse bloemen in een fraai samengesteld boeket, maar ook zijden bloemen en accessoires met of voor bloemen en planten. Maar als je een paar stappen verder zet, is het meest indrukwekkend toch wel de enorme wand met alleen maar verse bloemen. Deze zijn per stuk te koop waardoor je helemaal los kunt gaan met het samenstellen van jouw eigen boeket.

Er is keuze genoeg, zowel in kleur als in soort bloemen. Regelmatig komen er verse bloemen binnen, waardoor je steevast verzekerd bent van een kwalitatief goede bos. Vind je het moeilijk om zelf een boeket samen te stellen, dan is er altijd een vakvrouw aanwezig die je hierbij kan helpen. Of je kiest natuurlijk voor een al opgemaakt boeket die al voor je klaar staan.

Equador roos exclusief te koop

Naast deze al prachtige bloemen, verkoopt Bloembinderij Mulder de Equador roos exclusief in het Gooi. Deze roos kenmerkt zich door haar grote formaat en bijzondere kleurstellingen. Daarnaast is deze bijzondere bloem ook nog eens enorm sterk in vergelijking met de 'normale' roos. Regelmatig verwerkt Bloembinderij Mulder dit prachtexemplaar in boeketten en bestellingen, al dan niet met een bijpassende vaas.

Bloemen online bestellen

Het is natuurlijk altijd leuk om zelf een boeket samen te stellen met zo'n groot aanbod. Maar als je daar geen tijd voor hebt, kun je ook je bloemen online bestellen bij Mulder en laten bezorgen. Je boeket 

wordt dan met zorg samengesteld uit het uitgebreide assortiment verse snijbloemen.

Wil je wekelijks of tweewekelijks een boeket ontvangen, dat kan ook! Dan kun je kiezen voor een bloemenabonnement van Mulder. Je verse bloemen worden elke keer in een bijpassende vaas bezorgd en je oude boeket en vaas worden weer keurig mee retour genomen. Zo heb je hier geen omkijken meer naar en heb je regelmatig een prachtig kleurrijk en vers boeket in huis, helemaal afgestemd op het seizoen.


Bloembinderij Mulder is gevestigd aan de Lindenlaan nummer 80 in Huizen. Zij zijn geopend van maandag tot en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wil je meer weten over deze bijzondere bloemenwinkel? Neem dan even een kijkje op hun site https://www.bloembinderijmulder.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.