Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Portfolio » Mirjam Hart

De favoriete plant van...

Mirjam Hart - blogger en influencer

Instagram-account: mirjam_hart | Website: https://eengoedverhaal.nu/blog/

Mirjam Hart is inmiddels een bekende naam op social media en met name Instagram. Met haar feel good blog 'Een goed verhaal' weet zij menigeen te inspireren op het gebied van interieur, eenvoudige 'do-it-yourselfs', de leukste webwinkels, uitjes voor jonge gezinnen en lekkere recepten. Ook is zij initiatiefnemer van 'The babyproject', een blog over het leven met baby's en kinderen. In deze rubriek, 'De favoriete plant van...', trapt zij af met haar verhaal over de Areca Palm, een niet te missen verschijning in haar interieur.


Jouw favoriete plant is de Areca Palm. Waarom is dat?

Ik wilde graag nog een iets grotere plant in de collectie. Ik heb al twee drakenbloedbomen, maar ik zocht nog een sierlijke plant. Dat is deze geworden.

Is dit een moeilijke of makkelijke plant in onderhoud?
Ik heb de palm nog niet zo lang, maar tot nu toe doet hij het nog goed!

Hoe verzorg je jouw favoriet?
Ik geef de palm iedere week water en doordeweeks maak ik ook 1 of 2 rondjes door het huis met een waterspuit en dan krijgt deze groene vriend ook een paar druppels.

Hoeveel kamerplanten heb je in huis?
Ik denk dat we door het hele huis zeker 50 planten hebben.

Wanneer en hoe is je liefde voor planten begonnen?
De liefde voor groen in huis begon een paar jaar geleden toen cactussen ineens zo populair werden. Ik werkte toen in een 

winkel waar we kleine kamerplanten zoals cactussen en vetplanten verkochten en ik nam er steeds vaker 1 mee naar huis.

Heb je groene vingers?
Helaas niet, maar ik doe mijn best. Helaas merk ik het vaak te laat als een plant verpot moet worden en sta ik soms echt achter m'n oor te krabben als een blad opeens bruine bladeren krijgt...

Koop je vaak nieuwe planten?
Ja regelmatig! We zijn onlangs verhuisd en helaas hebben een aantal planten de oversteek niet gehaald. Dus haal ik zo af en toe een plantje erbij om de collectie weer aan te vullen.

Welke groene tip zou je kunnen geven voor de verzorging van planten?
Ik denk niet dat ik de juiste persoon ben om een tip te geven. Ik doe alles maar een beetje op goed geluk. Maar ik denk dat veel van mijn planten wel blij worden van mijn plantenspuit, dus die zou ik zeker aanraden!


Wil jij ook een keer samen met je favoriete kamerplant in de schijnwerpers in deze rubriek? Leuk! Laat het ons weten via het contactformulier en wij sturen je alle informatie toe.Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.