Home » Portfolio

Portfolio - Kennis & ervaring

Ik ben afgestudeerd informatiespecialist met veel ervaring in informatievoorziening, kennismanagement en content management. Daarnaast heb ik de nodige expertise als (SEO-) tekstschrijver, social media specialist, content marketeer en (web)redacteur in de praktijk opgebouwd, aangevuld met opleidingen en cursussen, zoals voor copywriter.

Mijn toegevoegde waarde als (SEO-) tekstschrijver is dat ik met mijn achtergrond als informatiespecialist en content manager zeer ervaren, allround en geroutineerd ben in het zoeken naar de juiste, betrouwbare informatie. Deze kan ik vervolgens vakkundig voor u vertalen naar de door u gewenste tekst. 

Zoals u hieronder kunt zien, ben ik als tekstschrijver, blogger, content manager, content marketeer, redacteur en corrector bekend met verschillende branches

Ik ben actief geweest in onder andere de advocatuur en de woonbranche, maar er zijn veel andere gebieden die mijn interesse hebben en waar ik inmiddels de nodige expertise in heb opgebouwd.

Leest u hier mijn artikelen over design meubelmerk Vitra: 'Vitra, duurzaam en tijdloos design van het hoogste niveau' en 'Te gekke designklassiekers van Vitra: 5 musthaves op een rij'.


GreenHouse Online Magazine was een online tijdschrift waar ik initiatiefnemer van ben en de hoofd- en eindredactie voor mijn rekening heb genomen. Uiteraard heb ik zelf ook de nodige artikelen hiervoor geschreven. Deze artikelen, waaronder uit de rubrieken ' Groene kunst in de spotlight', 'Groene hotspots' en 'De favoriete plant van...'  vindt u terug achter deze link of door te klikken op het GreenHouse logo.


U kunt mij via het contactformulier benaderen voor het opvragen van mijn cv, mogelijkheden en tarieven. Meer informatie omtrent mijn werkzaamheden kunt u eveneens vinden op mijn LinkedIn-profiel


Portfolio

Copywriting | Redactie | Content Management | Kennismanagement | Informatiemanagement

 


Coördinatie bedrijfsanimatie

Wilt u een bedrijfsfilmpje laten maken om uw mogelijkheden goed en duidelijk uit te kunnen leggen aan uw (potentiële) klanten? Ik kan het ontwerp met bijbehorende teksten en voice-over, de ontwikkeling en het gehele proces voor u coördineren en uitvoeren, met als resultaat een toepasselijke bedrijfsanimatie die uw boodschap helder overbrengt naar uw doelgroep. Hieronder ziet u twee voorbeelden van mijn samenwerking hierin met Paul Smit van Fabricando.

 


En meer...

Heeft u nog vragen over mijn portfolio? Of wilt u meer weten over andere opdrachten die ik voor andere opdrachtgevers in verschillende branches heb uitgevoerd? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.