Home » Portfolio

Portfolio - Kennis & ervaring

Ik ben afgestudeerd informatiespecialist met veel ervaring in informatievoorziening, kennismanagement en content management. Daarnaast heb ik de nodige expertise als content coördinator, (SEO-) tekstschrijver, social media specialist, content marketeer en (web)redacteur in de praktijk opgebouwd, aangevuld met opleidingen en cursussen, zoals voor copywriter, SEO en NIMA A Online Marketing.

Mijn toegevoegde waarde als content specialist is dat ik met mijn achtergrond als informatiespecialist en content manager zeer ervaren, allround en geroutineerd ben in het zoeken naar de juiste, betrouwbare informatie. Deze kan ik vervolgens vakkundig voor je vertalen naar de door jou gewenste tekst. 

Kennis en expertise in verschillende branches

Zoals je hieronder in het overzicht kunt zien, ben ik als informatie- en kennismanager, blogger, content manager, content marketeer en redacteur bekend met verschillende branches

Patricia Havelaar - Havelink Content Creatie

Illustratie: Miranda Sofroniou

Ik ben actief geweest in onder andere de (financiële, juridische en zakelijke) dienstverlening, transport & logistiek, media en de interieurbranche. Maar er zijn veel andere gebieden die mijn interesse hebben en waar ik inmiddels de nodige expertise in heb opgebouwd.


Portfolio

Copywriting | Redactie | Content Marketing, Management & Coördinatie | Kennis- & Informatiemanagement

 


GreenHouse Online Magazine was een online tijdschrift waar ik initiatiefnemer van ben en de hoofd- en eindredactie voor mijn rekening heb genomen. Uiteraard heb ik zelf ook de nodige artikelen hiervoor geschreven. Deze artikelen, waaronder uit de rubrieken ' Groene kunst in de spotlight', 'Groene hotspots' en 'De favoriete plant van...' vind je terug achter deze link of door te klikken op het GreenHouse logo.


Je kunt mij via het contactformulier benaderen voor het opvragen van mijn cv, mogelijkheden en tarieven. Meer informatie omtrent mijn werkzaamheden kun je eveneens vinden op mijn LinkedIn-profiel


Coördinatie bedrijfsanimatie

Wil je een bedrijfsfilmpje laten maken om de mogelijkheden van jouw onderneming goed en duidelijk uit te kunnen leggen aan (potentiële) klanten? Ik kan het ontwerp met bijbehorende teksten en voice-over, de ontwikkeling en het gehele proces voor je coördineren en uitvoeren, met als resultaat een toepasselijke bedrijfsanimatie die jouw boodschap helder overbrengt naar je doelgroep. Hieronder zie je twee voorbeelden van mijn samenwerking hierin met Paul Smit van Fabricando.

 


En meer...

Heb je nog vragen over mijn portfolio? Of wil je meer weten over andere opdrachten die ik voor andere opdrachtgevers in verschillende branches heb uitgevoerd? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.