Teksten schrijven, editing & copywriting
Home » Blog

Blog


Social media kanalen

Social-mediakanalen inzetten in jouw content-marketingstrategie: 5 effectieve tips voor het MKB

door Patricia Groenink

Een belangrijk onderdeel van je content marketingstrategie is het gebruik maken van social-mediakanalen. Je wilt tenslotte online zichtbaar zijn en met social media breng je je content en je boodschap direct onder de aandacht bij een groot publiek. Maar hoe pak je dit strategisch aan en hoe bereik je hierin je doelgroep? Lukraak gebruik maken van alle social-mediakanalen is daarbij niet aan te raden. Hoe ga je hier dan wel mee aan de slag als MKB-organisatie aan en hoe verwerk je dit in de marketingstrategie? Havelink Content Creatie vertelt het je in een vijftal handige tips.

Lees verder...


Beeld en tekst - Havelink Content Creatie

Tekst en beeld: een krachtige combinatie

door Patricia Groenink

Beeld en geschreven content vullen elkaar in veel gevallen aan, in online en offline media. Beelden kunnen een bepaald artikel of een tekst ondersteunen, maar kunnen ook in één oogopslag een impressie geven van de context. Beeld geeft dan als het ware een samenvatting van het geschrevene. Waarom is beeld zo belangrijk als aanvulling op tekst? En hoe zet je dat het beste in bij content marketing? Daarvoor ben je bij Havelink Content Creatie aan het juiste adres. Ik geef je een korte uiteenzetting van de krachtige combinatie van tekst en beeld.

Lees verder...


Tone of voice

Het gaat om de manier waarop je het zegt! De juiste tone of voice voor jouw organisatie

door Patricia Groenink

Het gaat om de manier waarop je het zegt. Hoe vaak heb ik die zin niet al uitgesproken binnen mijn gezin? Inderdaad, met pubers… Ontelbaar vaak en het is en blijft mijn stokpaardje betreffende sociale omgang en communicatie. Professioneel gezien ben ik dagelijks met tekst en context bezig en ook daarbij is de ‘tone of voice’ allesbepalend. En wel op verschillende manieren. Ik geef je tips om voor jouw organisatie de juiste intonatie te vinden naar jouw doelgroep. 

Lees verder...


Content marketing - Havelink Content Creatie

Content marketing: online bestaansrecht van jouw onderneming

door Patricia Groenink

Als ondernemer weten we het allemaal. Beginnend of ervaren, groot of klein, we zien allemaal het belang van een corporate website om jezelf te kunnen presenteren aan de buitenwereld. Maar dan…? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf online zichtbaar wordt voor iedereen en nog belangrijker, hoe kom je ‘in the picture’ van je (toekomstige) klanten? En hoe blijf je daarna in beeld? Dan komt content marketing om de hoek kijken. Hoe pak je dat aan en hoe zorg je er voor dat je online en content marketing staan als een huis? 

Lees verder...


Volgt u Havelink Content Creatie al op LinkedIn voor de laatste blogartikelen en nieuws?